Politica de confidentialitate

Posted on by

Confidentialitatea vizitatorilor siteului www.tractari-sibiu.com (site) este extrem de importanta pentru noi si promitem sa o protejam.
Acordarea consimtamantului asupra utilizarii cookie-urilor in concordanta cu termenii acestei politici atunci cand vizitati siteul nostru pentru prima data, ne permite sa utilizam cookie-uri de fiecare data cand vizitati site-ul nostru.

Pot fi colectate, stocate si utilizate urmatoarele tipuri de informatii personale:
– informatii despre dispozitivul care acceseaza acest site, inclusiv adresa IP, locatia geografica, tipul si versiunea browser-ului si/sau sistemul de operare;
– informatii despre vizite, recomandarea, durata, paginile vizualizate si caile de navigare pe site;
– informatii precum nume, numarul de telefon si adresa e-mail, pe care le introduceti pentru a solicita oferta sau pentru contact;
– informatii care sunt generate in timp ce utilizati site-ul nostru, inclusiv despre cand, cat de des si in ce circumstante il utilizati;
– informatii continute in orice comunicari ne trimiteti prin e-mail sau prin intermediul site-ului nostru, inclusiv continutul comunicarilor si metadatele acestora;
– orice alte informatii personale pe care ni le trimiteti.

Înainte de a ne divulga informatii personale ale unei persoane, trebuie sa primiti consimtamantul acelei persoane pentru procesarea informatiilor personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

Informatiile personale transmise prin intermediul acestui site pot fi folosite in scopurile specificate de aceasta politica si in paginile respective ale site-ului. Putem folosi informatiile colectate pentru:
– administrarea site-ului si a serviciilor oferite,
– personalizarea interfetei siteului pentru optimizarea continua si a serviciilor oferite,
– trimiterea de comunicari comerciale in vederea informarii despre diferite servicii;
– trimiterea prin e-mail de notificari solicitate in mod expres de vizitator/client;
– trimiterea de comunicari de marketing referitoare la afacerea noastra sau serviciile oferite care consideram ca va sunt folositoare, prin posta, email, SMS sau alte tehnologii asemanatoare. Din acest contract va puteti retrage oricand daca nu mai doriti sa primiti aceste comunicari
– verificarea respectarii termenilor si conditiilor care reglementeaza utilizarea site-ului nostru inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privata

Fara acordul dvs. nu vom furniza informatiile dvs. personale catre terti pentru marketingul direct din partea acestora.
Putem transmite informatiile dvs. personale in urmatoarele cazuri:
– in masura in care ni se solicita acest lucru prin lege;
– in legatura cu orice procedura legala potentiala sau in curs;
– pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor si reducerea riscului de credit);
– oricarei persoane consideram in mod rezonabil ca s-ar putea adresa unei instante sau unei alte autoritati competente pentru divulgarea informatiilor personale in cazul in care, in opinia noastra rezonabila, o astfel de instanta sau autoritate ar putea sa dispuna divulgarea informatiilor personale.

Cu exceptia situatiilor prevazute in aceasta politica, nu vom furniza informatiile dvs. personale catre terti.
Informatiile pe care le colectam pot fi stocate, prelucrate si transferate intre oricare dintre tarile in care functionam pentru a ne permite sa utilizam informatiile in conformitate cu aceasta politica.
Informatiile personale pe care le publicati pe site-ul nostru sau pe care le trimiteti spre publicare pe site-ul nostru pot fi disponibile prin internet in intreaga lume. Nu putem impiedica utilizarea sau utilizarea gresita a acestor informatii de catre altii.

Informatiile personale pe care le prelucram cu orice scop sau scopuri nu vor fi pastrate mai mult decat este necesar pentru acel scop sau scopuri.

Vom lua masuri de precautie tehnice si organizationale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzatoare sau modificarea informatiilor dvs. personale.
Vom stoca toate informatiile personale pe care le oferiti pe serverele noastre securizate (protejate prin parola si firewall).
Toate tranzactiile financiare electronice incheiate prin intermediul site-ului nostru vor fi protejate de tehnologia de criptare.
Ati luat la cunostinta faptul ca transmiterea informatiilor pe internet este in mod obisnuit nesigura si nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.
Sunteti responsabil(a) pentru pastrarea confidentialitatii parolei pe care o utilizati pentru accesarea site-ului nostru; nu va vom solicita niciodata parola (cu exceptia momentului cand va conectati pe site-ul nostru).

Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta politica de confidentialitate din cand in cand publicand o versiune noua pe site-ul nostru. Trebuie sa verificati ocazional aceasta pagina pentru a va asigura ca intelegeti orice modificare adusa acestei politici. Va putem anunta despre modificarile aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privata de pe site-ul nostru.

Ne puteti solicita oricand sa nu prelucram informatiile dvs. personale in scopuri de marketing.